رسالت

حمد و ستایش خدای متعال را که بر ما منت گذاشت به نعمت وجود پیغمبرش حضرت محمد صلی الله و علیه اله و سلم، و ما را خاتم همه امت ها و شاهد و گواه بر منکران حضرتش مقرر داشت.
  • خانه 
  • ورود 

چطور حاضر میشوی گنداب فساد را در خانه ات جای بدهی؟؟؟

30 دی 1393 توسط ز.ت

دشمن مایل نیست که اسلام به طور کامل پیاده شود؟

عزیزان من! روحانیت باید بداند که نظام و جامعه اسلامی، اگر خود را به گونه‌ای که اسلام فرموده است شکل دهد، و عوامل بقا را در خود فراهم کند، هیچ نیرویی در دنیا قادر به مقابله با آن نخواهد بود؛ نه نیروی مادّی و نه نیروی نظامی، که پیوسته تهدید میکنند هواپیما می‌آید؛ موشک می‌آید، چه می‌آید، چه می‌آید. مگر میتوانند؟! ایادی استکبار به مدّت هشت سال کشور ما را تهدید کردند و به تهدیدهای خود، جامه عمل هم پوشاندند. در طی این مدّت چه غلطی کردند که بعد از این بتوانند بکنند؟! امروز استکبار جهانی، نیروی علمی و خیل رجل خود را بسیج کرده تا بلکه بتواند با تفکّر و فرهنگ و ابزار دانش، تفکّر اسلامی را متزلزل کند. اما با این ترفند هم، نخواهد توانست کاری از پیش ببرد. البته، شرط ناکامی و ناتوانی استکبار این است که در این‌جا، همان گونه که اسلام فرموده است، عمل شود. یعنی: «ادع الی سبیل ربّک بالحکمة و الموعظة الحسنه.» در این صورت، حتّی با ابزارهای فساد هم نخواهد توانست کاری کند.

عوامل استکبار، امروز فیلم بد درست میکنند، نوار بد درست میکنند، حرفهای بد درست میکنند، شعر بد میگویند، داستان بد مینویسند و این همه را، در داخل کشور، بین نوجوانان، جوانان و مردم عادّی پخش و منتشر میکنند و یا از طریق ماهواره، رواج میدهند.

این مورد اخیر - ماهواره - واقعاً گنداب فسادی است که تیرهای زهرآگین خود را به سمت ملتها و کشورها هدفگیری میکند. بحمداللَّه سال گذشته، مجلس شورای اسلامی، با حسن فهم قضیه، ماهواره را ممنوع کرد. با این همه، اگر در جامعه، به دستور اسلام و فرموده قرآن عمل شود، هیچ‌کدام از ابزار و عوامل فساد، نمیتواند کمترین اثری بکند. به معنای دقیقتر، توجّه از جوانب مختلف و امر به معروف و نهی از منکر، نمیگذارد دشمن پیروز شود. این است که جامعه اسلامی، یک جامعه ماندگار است. این است که «انا نحن نزّلنا الذکر و انّا له لحافظون.(13)» این است که «ولینصرن اللَّه من ینصره.(14)» این است که «والذین جاهدوا فینا لنهدینهم سبلنا.(15)» اینها تعارف نیست که خدا با ما کرده است. حال، قدرتمندان دنیا عربده بکشند و علیه نظام جمهوری اسلامی تهمت بزنند. بحمداللَّه این‌جا بنای مستحکمی است. بنایی است که هر کس با آن زورآزمایی کند، دست و پنجه خودش را زخمی و مجروح خواهد کرد. امروز همه عوامل بقا و حیات، در نظام اسلامی هست. کسانی هم که گاهی اوقات نسبت به بعضی از کارهای دینی و شعارهای اسلامی، اعتراض دارند و نِق میزنند که «آقا؛ شما هم دیگر شورش را درآوردید! دائم راجع به ارزشهای اسلامی میگویید! فلان شعار دیگر چیست و فلان کار دیگر کدام است؟!» در واقع حرف دشمن را تکرار میکنند. دشمن مایل نیست که اسلام به طور کامل پیاده شود؛ چون اگر اسلام به طور کامل پیاده شد، آسیب‌ناپذیر میگردد. حال، برای این‌که آسیب‌پذیر شود، باید چه کار کنند؟ باید ناقصش کنند.باید یک گوشه‌اش را نگذارند عمل شود. مثلاً نسبت به «لایحه قصاص» و «قانون مجازات»، جنجال آفرینی کنند.

13) حجر: 9

14) حجّ: 40

15) عنکبوت: 69

بیانات مقام معظم رهبری در دیدار روحانیون و مبلّغان - 1375/02/26

 1 نظر

هر که دارد هوس کار خیر(بسم الله)

29 شهریور 1393 توسط ز.ت

در حال حاضر انگلیسی، زبان مادری بیش از ۳۴۰ میلیون شهروند بریتانیایی، آمریکایی، کانادایی و استرالیایی است.

ضمنا ، به دلیل نفوذ نظامی، اقتصادی، علمی، سیاسی و فرهنگی دولت انگلیس در سده های هجدهم و نوزدهم میلادی وهمچنین نفوذ فرهنگی و رسانه ای آمریکا درسده بیستم و بیست و یکم، تعداد ۶۰۰ میلیون نفر نیز زبان انگلیسی را به عنوان زبان دوم خود به کار می برند. میلیونها نفر دیگر در سراسر جهان در حال یاد گیری این زبان می باشند تا بخشی از نیازهای علمی-فرهنگی خود را در جوامع انسانی به شدت در هم تنیده امروزی رفع نمایند.

تا حالا کلمه عاشورا را به زبان انگلیسی ashura جستجو کرده اید؟

نتیجه اش را دیده اید؟

آیا این حقیقت عاشوراست؟؟

لطفا با کلمه انگلیسی عاشورا(ashura) مطالبی درباره حقیقت این واقعه عظیم با تصاویری گویا نشر بدهید، تا ان شاء الله جهانیان متوجه حقیقت اسلام و شیعه بشوند.

تنها 36 روز تا محرم باقیست.

اجرتون با خدا:    اگر تمام مطالب اسلامیتون رو علاوه بر برچسب کلمه های فارسی با برچسب کلمه های انگلیسی هم نشر بدهید .

 1 نظر

عیادت مجازی مردم از رهبر انقلاب

21 شهریور 1393 توسط ز.ت

لو ذهبت لعیادته…

…If I Visited Ayatollah Khamenei

 


|عیادت مجازی مردم از رهبر انقلاب|


عیادت یار

 1 نظر

واریز روزی از بانک رب العالمین

21 شهریور 1393 توسط ز.ت

وَ لَا تَقْتُلُواْ أَوْلَادَكُمْ خَشْيَةَ إِمْلَاقٍ نحَّْنُ نَرْزُقُهُمْ وَ إِيَّاكم‏

 نظر دهید »

عدم وجود روایتى از امام رضا(علیه السلام) در منابع حدیثى؟؟؟؟

16 شهریور 1393 توسط ز.ت

سوال :آیا همانطور که ابن تیمیه مى گوید احدى از اهل علم و رجال حدیث از امام رضا(علیه السلام)روایتى نقل نکرده است؟
پاسخ : ابن تیمیه مى گوید: «احدى از اهل علم از او روایتى نقل نکرده و براى او حدیثى در کتب سته نیامده است. تنها روایاتى از ابوصلت هروى و امثال او است که نسخه هایى از پدرانش نقل کرده که در آن ها دروغ هایى است که خداوند صادقین از غیر اهل بیت را از آن ها منزه کرده تا چه رسد به صادقین از اهل بیت».(1)
در پاسخ مى گوییم:
اولا: به جهت جلالت قدر امام رضا(علیه السلام) که خود اهل سنت نیز بر آن اعتراف دارند، این سعادت براى اهل حدیث خواهد بود که از بزرگوارى همچون امام رضا(علیه السلام) نقل روایت کنند، نه این که اعتبار آن حضرت به این باشد که کسى از علماى اهل سنت از او روایت نقل کرده باشد.
ثانیاً: سه نفر از دارندگان صحاح ستّه; یعنى ابن ماجه قزوینى، ابوداوود سجستانى و ترمذى از آن حضرت روایت نقل کرده اند.
ثالثاً: بسیارى از فقها و محدّثین اهل سنت از آن حضرت روایت نقل کرده اند; از جمله: احمد بن حنبل بر سندى که در آن چنین آمده: «عَلىٌ الرضا از پدرش موسى کاظم از پدرش جعفر صادق از پدرش محمد باقر از پدرش زین العابدین از پدرش حسین بن على از پدرش على بن ابى طالب از رسول اکرم…» حاشیه زده و مى نویسد: اگر این سند را بر مجنون و دیوانه اى بخوانند از آن حالت جنون خود بهبودى خواهد یافت(2)
حاکم نیشابورى مى نویسد: «… از امامان حدیث عده اى از آن حضرت روایت نقل کرده اند; امثال: معلّى بن منصور رازى، آدم بن ابى ایاس عسقلانى، محمّد بن ابى رافع قصرى قشیرى، نصر بن علىّ جهضمى و دیگران…».(3)
ابن کثیر مى نویسد: «حدیث را از پدرش و دیگران روایت کرده، و از او نیز جماعتى; همچون مأمون و ابوصلت هروى و ابوعثمان مازنى نحوى روایت کرده اند».(4)
مزّى در شرح حال على بن موسى الرضا(علیه السلام) مى نویسد: «ابوبکر بن احمد بن حبّاب بن حمزه حمیرى نسّابه، و ایّوب بن منصور نیشابورى، و دارم بن قبیصة بن نهشل صنعانى، و ابواحمد داوود بن سلیمان بن یوسف غازى قزوینى و سلیمان بن جعفر، و عامر بن سلیمان طائى و عبدالله بن على علوى، و امیرالمؤمنین ابوالعباس عبدالله مأمون بن هارون الرشید، و ابوالصلت عبدالسلام بن صالح هروى، و على بن صدقه شطّى رقى، و على بن على خزاعى دعبلى، و على بن مهدى بن صدقة بن هشام قاصى و محمّد بن سهل بن عامر بجلى، و فرزندش ابوجعفر محمّد بن على بن موسى، و ابوجعفر محمّد بن حیّان تمّار بصرى، و موسى بن على قرشى، و ابوعثمان مازنى نحوى، از او روایت نقل کرده اند».(5)
ذهبى مى نویسد: «از او بنابر آنچه گفته شده: آدم بن ابى أیاس که بزرگ تر از او بود، و احمد بن حنبل، و محمّد بن رافع، و نصر بن على جهضمى، و خالد بن احمد ذهلى امیر، روایت نقل کرده اند».(6)
او همچنین در جایى دیگر مى گوید: «على بن موسى الرضا، (ق، د، ت) (7) یکى از بزرگان است. او امام ابوالحسن فرزند موسى کاظم، فرزند جعفر صادق، فرزند محمّد باقر، فرزند على زین العابدین، فرزند حسین، فرزند على بن ابى طالب، هاشمى، علوى، حسینى است. از پدرش و عبدالله بن ارطاة روایت نقل کرده است. و از او نیز فرزندش ابوجعفر، و ابوعثمان مازنى، و مأمون، و عبدالسلام بن صالح، و دارم بن قبیصه، و طایفه اى روایت نقل کرده اند… او بزرگ بنى هاشم در زمان خود، و جلیل ترین و داناترین آنان به حساب مى آمد…».(8)
رابعاً: اباصلت عبدالسلام بن صالح هروى کسى است که از اصحاب امام رضا(علیه السلام) و ملازمین آن حضرت بوده و احادیث و اخبار او را نقل کرده است. بلکه مزّى او را خادم حضرت معرفى کرده است. در شرح حال اباصلت، او را عالم، فقیه، و ادیب معرفى کرده که با اهل اهواء باطله; همچون مرجئه و جهمیّه و زنادقه و قدریّه مناظره مى کرده و آنان را ردّ مى کرده و در تمام موارد پیروزى با او بوده است… و به همین جهت و جهات دیگر عده زیادى از امامان او را توثیق کرده اند، که از آن جمله مى توان به یحیى بن معین، امام جرح و تعدیل اشاره کرد».(9)
آرى، تنها اعتراضى که بر او شده شیعه بودن او است، ولى در عین حال او را صادق دانسته اند(10)،(11)

(1). منهاج السنة.
(2). الصواعق، ص 310.
(3). تهذیب التهذیب، ابن حجر، ج 7، ص 338، به نقل از او.
(4). البدایة و النهایة، حوادث سنه 203.
(5). تهذیب الکمال، ج 21، ص 148.
(6). سیر اعلام النبلاء، ج 9، ص 387.
(7). اصطلاحاتى است که «به معناى رجال ابن ماجه و ابى داوود و ترمذى» بکار مى رود.
(8). تاریخ الاسلام، حوادث سال 201ـ210.
(9). تقریب التهذیب، ج 2، ص 358.
(10). لسان المیزان، ج 1، ص 16.
(11). گردآوري از کتاب: اهل بیت از دیدگاه اهل سنت، على اصغر رضوانى، مسجد مقدس جمکران، قم ، 1385 ه.ش، ص 145.

 2 نظر
اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

رسالت

رسولُ اللّه صلى الله عليه و آله: كُنْ عَلى عُمرِكَ أشَحَّ مِنكَ عَلى دِرهَمِكَ و دينارِكَ. پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : به عمر خود بخيل تر باش تا به درهم و دينارت. مكارم الأخلاق : 2/364/2661
  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع
  • اعتقادی
  • اخلاقی
  • اجتماعی، جنگ نرم، دانش
  • ©1404 by zahrabi
  • تماس